Ny TURBO VISION® Premium Etch Primer

- sikrer effektiv procestid og flot finish

NEXA AUTOCOLOR® er altid på udkig efter nye innovationer med den nyeste teknologi og har nu fornøjelsen af at kunne præsentere den nye P565-7700 Premium Etch Primer.

Høj korrosionsbestandighed og forbedret proceseffektivitet

Den nye P565-7700 Primer giver den bedste korrosionsbeskyttelse med den hurtigste proceshastighed.  Den kan overlakeres efter kun 30 minutter. P565-7700 forlænger køretøjernes levetid og minimerer behovet for dyre reparationer uden at gå på kompromis med effektiviteten af værkstedets processer.

Den nyeste teknologi bag P565-7700 giver også anvendelsesforbedringer med et godt flow, stor modstandsdygtighed over for løbere og fremragende absorption af sprøjtestøv for at sikre høj kundetilfredshed og mindre risiko for yderligere efterarbejde.


"Teknikkerne til lakering af erhvervskøretøjer er i konstant udvikling, så virksomheder i denne sektor er altid på udkig efter måder at optimere og strømline deres processer på," forklarer Stig, Hokstad, Technical Account Manager, PPG Refinish Scandinavia.

"Turbo Vision-systemet er kendt og anerkendt for sin markedsledende ydeevne, og tilføjelsen af P565-7700 Premium Etch Primer betyder, at vores kunder kan opnå enestående korrosionsbeskyttelse uden at skulle gå på kompromis med hastigheden."

Fremragende slut-finish

P565-7700 Primer kan bruges som en del af et to- eller tretrinssystem afhængigt af produktionsprioriteterne. Når hastighed er afgørende, giver en to-trins-påføring med en Nexa Autocolor Turbo Vision-topcoat gode resultater, men for det højeste niveau af korrosionsbestandighed anbefales en tre-trins påføring.Læs mere om vores  TURBO VISION® produkter