Nexa Autocolor lancerer ny brugervenlig premium klarlak til påføring i et besøg

Nexa Autocolor hæver endnu engang standarden for moderne klarlak. Navnet på det produkt, der nu hæver standarden i klarlakkategorien, er P190-8002 Express Plus Clearcoat, der anvender avanceret teknologi til at give en fantastisk, spejlblank finish i blot et besøg.

Ud over hurtig ovntørring helt ned til 5 minutter og gode lufttørringsegenskaber giver denne nye klarlak en betydelig fleksibilitet, så alle værksteder kan spare tid, materiale og energi − uden at gå på kompromis med ydelse og brugervenlighed.

Ligesom sin forgænger kræver P190-8002 Express Plus Clearcoat kun 5 minutters ovntørring ved 60 °C. De meget hurtige tørreegenskaber muliggør et større antal reparationer og betydelige energibesparelser. Klarlakken anvender to særlige hærdere og to fortyndere til at sikre optimal påføring ved alle temperaturer.


Påføres i blot et besøg

Det, der virkelig gør, at denne næste generations klarlak skiller sig ud på markedet, er, at den kan påføres i blot et besøg, og at den er utrolig nem at sprøjte med. På den måde understøtter den Nexa Autocolors hensigt om at optimere kundernes arbejdsgange, afhjælpe flaskehalse og forbedre processer − uden at forringe kvaliteten.

Klarlakkens hurtige tørring og førsteklasses finish betyder ikke, at den er svær at påføre. Takket være det gode flow og den høje modstandsdygtighed over for løbere kan lakerere trygt påføre den.

Den nye klarlak kan bruges på forskellige måder. Ud over at tørre på 5 minutter ved 60 °C kan den også tørre på 20 minutter ved 40 °C.  Hvis lufttørring foretrækkes, er den støvtør på 20 minutter, håndterbar på 60 minutter og polerbar på 90 minutter.

Læs mere om produktet her: P190-8002

Download flyer her: P190-8002 flyer
Nexa Autocolor and 2K are registered trademarks of PPG Industries Ohio, Inc. © 2020 PPG Industries, Inc. All rights reserved.