Turbo Vision - Den næste generation af CT-coatings

Nexa Autocolor Turbo Vision

Nu er den her endelig: Nexa Autocolor Turbo Vision. Den næste generation af coatings til erhvervskøretøjer, der både giver en stor fordel i forhold til konkurrenterne og kunderne en fremragende ydelse, når det gælder tørretider, udledning af VOC, brugervenlighed og produktfleksibilitet. 

Det nye TURBO VISION® system repræsenterer fremtidens coatings til erhvervskøretøjer, der giver dig mulighed for at opnå en endnu højere grad af  innovation, procesoptimering og  enestående farver. Samtidig er de også hurtigtørrende, nemme at påføre og giver en holdbar glans og finish.

Mindre materialeforbrug

Materialebesparelse

Mindre tørretid

Reduktion af ovntørringstid

Mindre energiforbrug

Energibesparelse

Reducere VOC

Reduktion af VOC

En vigtig fordel for kunden ved Turbo Vision er de hurtigtørrende egenskaber, som reducerer ovntørringstiden og energiforbruget med op til 25 %, samtidig med at de enestående holdbarheds- og lufttørringsegenskaber bevares. Endvidere er det nye coatingsystem meget hårdt efter ovntørring, så dele kan monteres eller genmonteres med det samme. Du behøver derfor ikke at vente på, at lakken hærder natten over. Det betyder, at producenter og værksteder kan øge deres produktion og kapacitet.

Ud over øget produktivitet og kortere cyklustider kan brugerne også spare 10 % i materialeforbrug takket være coatingens høje opacitet, der også reducerer behovet for omarbejde. Denne materialebesparelse kan bidrage til en reduktion i VOC-udledningen på 10-15 % og dermed sikre sundere arbejdsforhold for lakerere og hjælpe værksteder, producenter og flådeejere med at reducere deres miljøaftryk. Som en anerkendelse for sine store tekniske fordele har den nye platform vundet PPG's bæredygtighedspris for kundeløsninger.

Experience the new Turbo Vision:

What users think of Turbo Vision:

Turbo Vision toner/binder-systemet til erhvervskøretøjer markerer et vigtigt skifte for Nexa Autocolor. Uanset om systemet skal anvendes til nye karosserier eller til reparationer, omfatter det et bredt udvalg af fortyndere og stærke tonefarver, der kan bruges til mange forskellige underlag og til både små og store områder, så alle kunder sikres en førsteklasses oplevelse. Hvis du vil vide mere om, hvordan Nexa Autocolor Turbo Vision kan hjælpe dig med at forbedre dit værksted og din lønsomhed, så find din nærmeste forhandler her.