Ny Premium High Build Binder på TURBO VISION®-plattformen

NEXA AUTOCOLOR® har gleden av å kunngjøre innføringen av den nye P650-1010 Premium High Build Binder i NEXA AUTOCOLOR® TURBO VISION®-serien for nyttekjøretøy. Denne nyeste binderen er den fjerde i rekken og styrker den neste generasjonsplattformen ved å være en spesialløsning for skarpe kanter og komplekse former på kjøretøy som dumpere, tankbiler, feiebiler og flatvogner.

Selv om den er en dedikert løsning, drar den også nytte av å være en del av det kompakte, modulære Turbo Vision-lakksystemet som er designet for å gi brukerne fleksibilitet og allsidighet for et stort utvalg bruksområder for nyttekjøretøy. Turbo Vision ble lansert på slutten av 2017 som en oppfølging til den populære Nexa Autocolor EHS TURBO® Plus-lakkserien, og tilbyr betydelige forbedringer gjennom innovasjon, prosessoptimalisering og fremragende farge.

"Nyttekjøretøybedrifter ønsker innovative produkter som leverer kvalitet og produktivitet", forklarer Ignasi Roig, Product Platform Manager EMEA hos PPG Automotive Refinish.

"I løpet av de siste tre årene har kunder over hele Europa bekreftet at forenklingen til et dobbeltpakningssystem med binder-toner har gjort Nexa Autocolors produkttilbud for nyttekjøretøy mer brukervennlig, og fremhever også den utmerkede fargenøyaktigheten og evnen til den nye plattformen."

Denne kontinuerlige satsingen på fremragende farge og produktinnovasjon var nøkkelen bak lanseringen av P650-1010 Premium High Build Binder. Med den har karosseribyggere og produsenter av nyttekjøretøy muligheten til å oppnå en høyglanset finish av høy kvalitet, som også gir flott dekning av skarpe kanter og komplekse former.

P650-1000 Premium High Flow Binder vil fortsatt være førstevalget for lakkering og polering av nyttekjøretøy, egnet for kjøretøy med store flate områder som varebilder, busser, minibusser og drosjer. P650-6000 Premium Matt Binder bidrar til målet om å skape en full serie med glansnivå, fra svært matt til halvglans, hvis den blandes med en av de andre premiumbinderne.

I tillegg til å gi utmerket lakkering, bidrar både Premium High Flow Binder og Premium High Build Binder  til å maksimere effektiviteten med hurtigtørkende egenskaper som reduserer ovnstørketid og energiforbruk samtidig som de har utmerket slitestyrke. Turbo Vision er også usedvanlig hard etter ovnstørkingen, slik at deler kan monteres umiddelbart i stedet for å vente på at belegget skal herde over natten. 

 

 

Nexa Autocolor, Turbo and Turbo Vision are registered trademarks of PPG Industries Ohio, Inc. © 2020 PPG Industries, Inc. All rights reserved.