NEXA AUTOCOLOR® firar ett år med MOONWALK™

Siden den offisielle lanseringen i Madrid i juni 2019 har MoonWalk blitt installert i mer enn 25 land over hele verden, og hundrevis av kunder bruker nå dette innovative systemet, som har blitt tildelt flere priser i løpet av de siste 12 månedene.

 

I sammenheng med denne raske og tidlige innføringen i bransjen sa Alban d'Epenoux, PPG Automotive Refinish CEMTA Business Director og MoonWalk-prosjektleder, følgende: "Vi er glade for å ha oppnådd denne vellykkede lanseringen og gitt kundene og partnerne våre verdi, spesielt i dette utfordrende miljøet."

MoonWalk sparer arbeidstid, reduserer avfall og forvandler blanderommet til et renere og tryggere miljø. Materialforbruksavfall minimeres, og verksteder kan enkelt dra nytte av automatiseringen av fargeblandingsprosessen for å oppnå best mulig produktivitet takket være perfekt nøyaktighet.

"Den raske innføringen av MoonWalk hos våre lakkeringskunder og den økende etterspørselen etter flere installasjoner ble umiddelbart støttet av Nexa Autocolor-teknikerne som har blitt opplært til å fortsette med installasjon av og opplæring i MoonWalk," sa Matteo Carraro, Equipment Product and Business Development Manager. «Vi kaller kollegene våre MoonWalkers, og jeg er stolt av å si at vi nå har over 60 av dem som veldig aktive på markedet."

Men MoonWalks endelige vinnere er faktisk verkstedene som bruker dette systemet hver dag. "Vi anslår at over 33 000 timer med produktivt arbeid allerede er spart og reinvestert for å skape mer verdi for verkstedledere og -eiere,» sa d'Epenoux. "Det er enda mer avgjørende og bemerkelsesverdig i denne perioden med Covid-19-krisen, som har forsterket fokuset på produktivitet og kostnadsbesparelser. MoonWalk er perfekt utviklet for å hjelpe våre partnere med å nå sine mål og gå til neste nivå.»

Nexa Autocolor tilbyr kundene sine den beste lakkeringsopplevelsen noensinne, takket være MoonWalk kombinert med dets produktplattform med vannbasert baselakk.

 

 

Nexa Autocolor and MoonWalk are trademarks and the Bulls-eye logo is a registered trademark of PPG Industries Ohio, Inc. © 2020 PPG Industries, Inc. All rights reserved.