Nexa lanserer nye vått-på-vått produkter for CT

Nexa lanserer nye vått-på-vått fylder produkter for CT

Nexa Autocolor gleder seg over å kunne presentere P565-370X – en ny serie vått-på-vått fyllere for CT. I likhet med andre vått-på-vått-fyllere trenger de nye P565-3701/5/7-produktene ikke å slipes før baselakk påføres. Baselakken kan påføres i opptil fem dager etter grunning uten at det er behov for sliping.

P565-370X benytter siste nytt innen grunningsteknologi og brukes i kombinasjon med Aquabase Plus (P989) og 2K EHS Turbo Plus (P498) UHS-topplakker. Produktet har høy kvalitet, er lett å påføre og har utmerket glansvarighet. P565-370X fås i tre spectral grey-farger som kan blandes til fem forskjellige farger, slik at du oppnår best mulig fargetilpasning.Siden produktet ikke trenger å slipes, forkortes arbeidstiden betraktelig for både lakkerere og produsenter. P565-370X kan omlakkeres direkte etter 25 minutter, eller opptil fem dager uten behov for sliping, så nye deler kan grunnes på forhånd i større partier med minimale forberedelser, slik at de er klare til å topplakkeres.

Nexa Autocolor CT vådt-i-vådt fyller

Den nye grunn bruker eksisterende P210-982 og P210-9652 EHS Turbo Plus herdere og P852-1792 og P852-1790 EHS Turbo Plus Additive tynnere.

P565-370X kan påføres over en lang rekke underlag, inkludert:

  • Godt rengjort, uslipt elektroforetisk lakk.
  • Områder med rent stål på opptil 10 cm i diameter uten behov for epoksygrunning.
  • Galvanisert stål, zintec og aluminium til gjennomslipinger på opptil 10 cm i diameter.
  • Aldrede, lakkerte og originale flater slipt med P320 eller finere.
  • Slipt GRP og glassfiber.
  • Slipt polyesterfyller.

Vil du vite mer om våre CT-produkter? Klikk her

For å finne din nærmeste PPG-forhandler, klikk her