Turbo Vision - Neste generasjons CT-lakk

Nexa Autocolor Turbo Vision

Den er endelig her: Nexa Autocolor Turbo Vision. Den neste generasjonen av lakk til nyttekjøretøy er utviklet for å ligge langt foran konkurrentene og tilby kundene overlegen ytelse for tørketider, VOC-utslipp, brukervennlighet og produktfleksibilitet. 

Det nye TURBO VISION®-systemet representerer fremtiden innen lakkering av nyttekjøretøy, slik at du kan oppnå enda høyere nivåer av innovasjon, prosessoptimalisering og fargekvalitet, samtidig som det er hurtigtørkende, lett å påføre og gir en holdbar glans og finish.

Mindre materialeforbrug

Materialbesparende

Mindre tørretid

Kortere ovnstørkingstider

Mindre energiforbrug

Energibesparende

Reducere VOC

Lavere VOC-utslipp

En viktig kundefordel med Turbo Vision er de hurtigtørkende egenskapene, som reduserer ovnstørketiden og energiforbruket med opptil 25 %, samtidig som det opprettholder utmerket fyllevne og lufttørkingsegenskaper. Videre er det nye systemet veldig hardt etter ovnstørking, noe som innebærer at delene kan monteres umiddelbart, i stedet for å vente til lakken herdes over natten. Denne forbedrede produktiviteten fører til at produsenter og karosseriverksteder kan øke produktiviteten og kapasiteten.

I tillegg til økt produktivitet og kortere syklustider, får kundene også fordelen med 10 % mindre materialbruk takket være den gode dekkevnen til lakken, som også reduserer behovet for omlakkering. Disse materialbesparelsene kan bidra til 10–15 % lavere VOC-utslipp, som gir et sunnere arbeidsmiljø for lakkerere og bidrar til at verksteder, produsenter og bilparkeiere kan redusere sin miljøpåvirkning. Som en anerkjennelse for sine store tekniske fordeler har denne nye plattformen vunnet en PPG-pris for bærekraft for kundeløsninger.

Experience the new Turbo Vision:

What users think of Turbo Vision:

Turbo Vision markerer et betydelig skifte for Nexa Autocolor, siden det beveger seg mot å være et toner/bindemiddel-CT-system. Enten det er for bruk på nye produkter eller omlakkeringer, omfatter systemet et bredt utvalg tynnere og holdbare tonere som kan brukes på en rekke underlag og på både små og store områder, og sikrer at alle kunder får en førsteklasses opplevelse. Hvis du ønsker å vite mer om hvordan Nexa Autocolor Turbo Vision kan bidra til å forbedre ditt verksted og din lønnsomhet, kan du finne din nærmeste forhandler, så vil vi ta kontakt med deg og gi deg svar på eventuelle spørsmål.