Nexa lanserer markedets beste klarlakken!

Med den nye P190-8000 klarlakken setter Nexa Autocolor nok en gang nye standarder i markedet. Produktet har helt unike egenskaper med en tørketid på ned til 5 minutter ved 60 grader eller 20 minutter ved kun 40 grader. Resultatet er langt større effektivitet og vesentlig lavere energikostnader.

P190-8000 trenger kun 5 minutter ved 60 ˚C, og for å spare mer energi kan ovntemperaturen reduseres til 40 ˚C og fortsatt tørke lakken innen 20 minutter. Dessuten er det mulighet for å utelate ovntørkingsprosessen fullstendig. Express Plus Clearcoat kan lufttørke på samme tid som polyaspartic-klarlakker, men uten noen av problemene som forbindes med aktivering, svingende tørketider på grunn av luftfuktighet, og et sluttresultat av dårlig kvalitet. 

Den nye P190-8000 Express Plus Clearcoat tilbyr:

  • Tørketid på 5 min v. 60 ˚C eller 20 min v. 40 ˚C.
  • Potlife på en time.
  • Lang åpningstid gir rikelig tid til påføring selv ved store reparasjoner.
  • Høy klarhet uten gulning. 
  • Lett å påføre, og kan poleres direkte fra ovnen.
  • Speilblank finish.

 

FAST & POWERFUL

NÅR TID ER VIKTIG, ER LØSNINGEN:
DEN RASKESTE KLARLAKKEN FOR DEN HØYESTE STANDARDEN


P190-8000 er en avansert klarlakk som tørker på kun 5 minutter ved  60 °C, eller 20 minutter ved 40 °C, på alle slags reparasjoner uavhengig av størrelse. Med denne rekorden er P190-8000 den raskeste klarlakken på markedet, og gir fremragende resultater, dybde og et speilblankt utseende.

Det spiller ingen rolle om tørketiden er 5 minutter ved 60 °C, eller 20 minutter ved 40 °C, Express Plus byr på betraktelige forbedringer for både produktivitet og energibesparelser. I tillegg kan tørkeprosessen i ovn utelates fullstendig, fordi lakken kan lufttørke.

ØK KAPASITETEN, PRODUKTIVITETEN OG SYKLUSTIDEN

Med slike hastigheter og resultater er P190-8000 løsningen verksteder trenger for prosesseffektivitet og energibesparelser. Ved å bruke klarlakken Express Plus kan du både spare energikostnader, syklustider og øke kapasiteten på verkstedet, noe som igjen vil føre til økt omsetning.

VI OVERGÅR FORVENTNINGENE DINE, ET ALT-I-ETT-PRODUKT

Komplett fleksibilitet er det som karakteriserer den nye, raske klarlakken. Takket være muligheten for en svært lang påføringstid, kan den påføres perfekt på små og store reparasjonsområder, uten å gå på kompromiss med kvalitet eller sluttresultat.
Klarlakkteknologien Express Plus lover hastighet, enkel bruk og en fremragende blank finish, alt i ett.
P190-8000 er eksepsjonelt hard etter ovnstørking, noe som gjør at den kan poleres kort tid etterpå.

Opplev fordelene ved Express Plus nedenfor:

Se hvor mye du kan spare på 5 minutters tørketid: