Nexa lanserer markedets beste klarlakken!

FAST & POWERFUL

NÅR TID ER VIKTIG, ER LØSNINGEN:
DEN RASKESTE KLARLAKKEN FOR DEN HØYESTE STANDARDEN


P190-8000 er en avansert klarlakk som tørker på kun 5 minutter ved  60 °C, eller 20 minutter ved 40 °C, på alle slags reparasjoner uavhengig av størrelse. Med denne rekorden er P190-8000 den raskeste klarlakken på markedet, og gir fremragende resultater, dybde og et speilblankt utseende.

Det spiller ingen rolle om tørketiden er 5 minutter ved 60 °C, eller 20 minutter ved 40 °C, Express Plus byr på betraktelige forbedringer for både produktivitet og energibesparelser. I tillegg kan tørkeprosessen i ovn utelates fullstendig, fordi lakken kan lufttørke.

ØK KAPASITETEN, PRODUKTIVITETEN OG SYKLUSTIDEN

Med slike hastigheter og resultater er P190-8000 løsningen verksteder trenger for prosesseffektivitet og energibesparelser. Ved å bruke klarlakken Express Plus kan du både spare energikostnader, syklustider og øke kapasiteten på verkstedet, noe som igjen vil føre til økt omsetning.

VI OVERGÅR FORVENTNINGENE DINE, ET ALT-I-ETT-PRODUKT

Komplett fleksibilitet er det som karakteriserer den nye, raske klarlakken. Takket være muligheten for en svært lang påføringstid, kan den påføres perfekt på små og store reparasjonsområder, uten å gå på kompromiss med kvalitet eller sluttresultat.
Klarlakkteknologien Express Plus lover hastighet, enkel bruk og en fremragende blank finish, alt i ett.
P190-8000 er eksepsjonelt hard etter ovnstørking, noe som gjør at den kan poleres kort tid etterpå.

Opplev fordelene ved Express Plus nedenfor:

Se hvor mye du kan spare på 5 minutters tørketid: