Ny Premium High Build Binder føjet til TURBO VISION®-platformen

NEXA AUTOCOLOR er glad for at kunne præsentere den nye P650-1010 Premium High Build Binder i NEXA AUTOCOLOR® TURBO VISION®'s sortiment til erhvervskøretøjer. Næste generations platform styrkes dermed med det fjerde og seneste medlem af en serie af bindemidler, som er en særlig løsning til køretøjer med skarpe kanter og komplekse former, såsom tipvogne, lastbiler, fejemaskiner og biltransportere.

Bindemidlet er en særlig løsning, som også har den fordel, at den indgår i det kompakte, modulopbyggede Turbo Vision-laksystem, der er beregnet til at give brugerne fleksibilitet og alsidighed på tværs af en bred vifte af anvendelser til erhvervskøretøjer. Turbo Vision, der blev lanceret i slutningen af 2017 som opfølgning til den højt respekterede lakserie Nexa Autocolor EHS TURBO® Plus, giver kunden betydelige forbedringer gennem innovation, procesoptimering og enestående farvekvalitet.

"Branchen for erhvervskøretøjer ønsker innovative produkter, som giver høj kvalitet og produktivitet," forklarer Ignasi Roig, der er Product Platform Manager EMEA hos PPG Automotive Refinish.

"Inden for de sidste tre år har kunder over hele Europa bekræftet, at forenklingen af et 2K bindemiddel/tonefarve-system både har gjort Nexa Autocolors produktsortiment til erhvervskøretøjer mere brugervenligt og givet den nye platform en fremragende farvenøjagtighed og enestående egenskaber."

Det igangværende arbejde med at skabe kvalitetsfarver og produktinnovation var baggrunden for lanceringen af P650-1010 Premium High Build Binder. Producenter af erhvervskøretøjer og karosseribyggere får dermed mulighed for at opnå en førsteklasses højglans finish og derudover en enestående dækkeevne til skarpe kanter og komplekse former.

P650-1000 Premium High Flow Binder vil fortsat være førstevalget til reparationsværksteder for erhvervskøretøjer, da produktet er egnet til store flade overflader på f.eks. varevogne, bybusser, langtursbusser og førerhuse. P650-6000 Premium Matt Binder gør det muligt for alle at skabe en komplet vifte af glansniveauer, fra dyb mat til halvblank, hvis produktet blandes med ét af de to andre premium bindemidler.

Ud over at skabe en fremragende finish hjælper både Premium High Flow Binder og Premium High Build Binder med at maksimere effektiviteten takket være hurtigttørrende egenskaber, der reducerer ovntørringstid, energiforbrug og sikrer en fremragende holdbarhed. Turbo Vision er også usædvanlig hård efter ovntørring, så dele kan monteres med det samme, og du ikke behøver at vente på, at lakken hærder natten over. 

 

 

 

Nexa Autocolor, Turbo and Turbo Vision are registered trademarks of PPG Industries Ohio, Inc. © 2020 PPG Industries, Inc. All rights reserved.