Nexa lancerer nye CT WoW fyldere

Nexa lancerer nye CT Wet-on-Wet fyldere

Nexa Autocolor er glade for at kunne præsentere P565-370X – et nyt sortiment af vådt-i-vådt grunderprodukter til CT. Som andre vådt-i-vådt grundere kræver de nye produkter P565-3701/5/7 ingen slibning før påføring af basefarve, der kan påføres i op til 5 dage uden slibning.

P565-370X gør brug af den nyeste primerteknologi og anvendes sammen med Aquabase Plus (P989) og 2K EHS Turbo Plus (P498) toplakker. Produkterne giver en finish af høj kvalitet, er nemme at påføre og har en enestående holdbarhed. P565-370X fås i 3 spektralgrå farver, som kan blandes til 5 forskellige farver, hvilket sikrer en meget høj grad af farvematchning, når det er nødvendigt.

Da produkterne ikke kræver slibning, opnås en meget hurtig ny panelproces for både reparatører og karrosseribyggere. P565-370X kan overlakeres direkte efter 25 minutter eller i op til 5 dage uden slibning. Nye dele kan således i forvejen påføres primer i partier med minimal klargøring, så de er klar til påføring af toplak hele arbejdsugen.

Nexa EHS Turbo Wet on Wet fyldere

De nye grundere anvender de eksisterende P210-982 og P210-9652 EHS Turbo Plus hærdere og P852-1792 og P852-1790 EHS Turbo Plus Additive fortyndere. 


P565-370X kan påføres på mange forskellige underlag, f.eks.:

  • Omhyggeligt renset, uslebet elektroforese.
  • Områder med bart stål på op til 10 cm i diameter uden påføring af epoxyprimer.
  • Galvaniseret stål, zintec og aluminium med gennemslibninger på op til 10 cm i diameter.
  • Gamle lakerede og originale overflader slebet med P320 eller finere.
  • Slebet glasfiber.
  • Slebet polyesterspartel.

Vil du læse mere om vores udvalg af produkter til storvognslakering? 

Klik her for at finde din nærmeste Nexa Autocolor forhandler.