Nexa lancerer ny, markedsledende klarlak!

Med den nye P190-8000 klarlak sætter Nexa Autocolor endnu engang nye standarder i markedet. Produktet har helt unikke egenskaber med en tørretid på ned til 5 minutter ved 60 grader eller 20 minutter ved kun 40 grader. Resultatet er langt større effektivitet og væsentligt lavere energi-omkostninger.

P190-8000 behøver kun 5 minutter ved 60 ˚C, og for yderligere at spare energi kan ovntemperaturen reduceres til 40 ˚C og stadig tørre lakken inden for 20 minutter. Desuden er der mulighed for helt at undlade ovntørringsprocessen. Express Plus klarlakken kan lufttørre på samme tid som polyaspartic-klarlakker, men uden nogen af de problemer, der er forbundet med aktivering, svingende tørretider på grund af luftfugtighed og et slutresultat af ringe kvalitet. 

Den nye P190-8000 Express Plus klarlak tilbyder:

  • Tørretid på 5 min v. 60° eller 20 min v. 40°.
  • Potlife på en time.
  • Klarlakkens overflade står åbent længe, hvilket giver godt optagelse af sprøjtestøv. 
  • Høj glans uden gulning. 
  • Let at påføre og kan poleres direkte fra ovnen.
  • Spejlblank finish.

 

FAST & POWERFUL

NÅR TID ER VIGTIG, ER LØSNINGEN:
DEN HURTIGSTE KLARLAK MED DET BEDSTE RESULTAT


P190-8000 er en avanceret klarlak, som tørrer på bare 5 minutter ved 60 °C, eller 20 minutter ved 40 °C, uanset reparationsstørrelse. Det gør P190-8000 til den hurtigste klarlak på markedet med en perfekt ydeevne, dybde og et spejlblankt slutresultat.

Uanset om tørretiden er 5 min. ved 60 °C eller 20 minutter ved 40 °C, giver Express Plus betydelige forbedringer, både når det gælder produktivitet og energibesparelser. Desuden kan ovntørring helt udelades, da den også kan lufttørre.

FORBEDRER GENNEMLØB, PRODUKTIVITET OG CYKLUSTID

Med en sådan hurtighed og ydeevne opfylder P190-8000 værkstedernes behov for proceseffektivitet og energibesparelser. Anvendelsen af Express Plus Clearcoat reducerer ikke kun energiomkostninger og cyklustider, men øger også gennemløbet i værkstedet, hvilket i sidste ende øger lønsomheden.

ALT I ET-PRODUKT, DER OVERGÅR DINE FORVENTNINGER

Total fleksibilitet kendetegner den nye hurtige klarlak. Takket være et særdeles langt påføringsvindue kan den påføres med et perfekt resultat på både små og store reparationsområder uden at gå på kompromis med kvalitet eller slutresultat.
Express Plus Clearcoat-teknologien står for hurtighed, brugervenlighed og et perfekt blankt slutresultat. P190-8000 er særdeles hård efter ovntørring og kan poleres kort tid efter.

Oplev fordelene ved Express Plus nedenfor:

Se, hvor store fordele en tørretid på 5 minutter kan give dig: