Nexa lancerer ny, markedsledende klarlak!

FAST & POWERFUL

NÅR TID ER VIGTIG, ER LØSNINGEN:
DEN HURTIGSTE KLARLAK MED DET BEDSTE RESULTAT


P190-8000 er en avanceret klarlak, som tørrer på bare 5 minutter ved 60 °C, eller 20 minutter ved 40 °C, uanset reparationsstørrelse. Det gør P190-8000 til den hurtigste klarlak på markedet med en perfekt ydeevne, dybde og et spejlblankt slutresultat.

Uanset om tørretiden er 5 min. ved 60 °C eller 20 minutter ved 40 °C, giver Express Plus betydelige forbedringer, både når det gælder produktivitet og energibesparelser. Desuden kan ovntørring helt udelades, da den også kan lufttørre.

FORBEDRER GENNEMLØB, PRODUKTIVITET OG CYKLUSTID

Med en sådan hurtighed og ydeevne opfylder P190-8000 værkstedernes behov for proceseffektivitet og energibesparelser. Anvendelsen af Express Plus Clearcoat reducerer ikke kun energiomkostninger og cyklustider, men øger også gennemløbet i værkstedet, hvilket i sidste ende øger lønsomheden.

ALT I ET-PRODUKT, DER OVERGÅR DINE FORVENTNINGER

Total fleksibilitet kendetegner den nye hurtige klarlak. Takket være et særdeles langt påføringsvindue kan den påføres med et perfekt resultat på både små og store reparationsområder uden at gå på kompromis med kvalitet eller slutresultat.
Express Plus Clearcoat-teknologien står for hurtighed, brugervenlighed og et perfekt blankt slutresultat. P190-8000 er særdeles hård efter ovntørring og kan poleres kort tid efter.

Oplev fordelene ved Express Plus nedenfor:

Se, hvor store fordele en tørretid på 5 minutter kan give dig: